Big Band Bonanza

print.png email  .png
Big Band

Vi er et musikalsk kollektiv satt sammen av ulykkelige amatører og snørrhovne semiproffer. Noen av oss turnerer veien hver helg, mens andre turnerer dusjen daglig.

Når vi plutselig en dag snudde oss rundt og talte hvor mange vi var fant vi 4-5 vokalister, i tillegg til en korerekke på 4 som er backet up av 2 strengeoperatører, 1 rytmestreng, 2 batterister, 1 på nøkler og masse krydder i en blåserekke på 5.

Som en frivillig organisasjon arbeider vi for å spre glede og legge til rette for rekreasjon. Vårt virkemiddel er musikk og musikalske opplevelser for mennesker i alle aldrer.

Musikalsk har vi latt oss bli sterkt inspirert av soundtracket til den fantastiske (og legendariske!) filmen The Blues Brothers. Låtene herfra har vi kokt sammen med mye snax fra Stax og litt sukker fra Motown, før vi valgte å krydre det hele med to gode dæsj ”moderne” bluesrock arrangert til storbandformatet. Ja nøyaktig hvor kult det er med ACDC spilt med twang og pumpet med blåsere og korerekke har vi veldig lyst til å vise dere!

Publikum møter alltid i black dress & tie på våre konserter, på lik måte som oss selv. En virkelig hyllest rhythm & blues og den rette stemningen for oss alle!

Opprettet 12. mai 2017 av Sem Hadland. Oppdatert 16. mai 2017