Artister

En liten oversikt over artistene som spiller på neste festival. Informasjon og musikk.


 

Corey Dennison

Corey Dennison

Corey Dennison har en helt spesiell evne til å kommunisere med sitt publikum, og på festivalen i 2016 husker nok mange hans intense og berikende konsert.

Midnight Choir

Midnight Choir

Etter et etterlengtet og svært suksessfullt comeback i 2016, er Midnight Choir nå klar for konsert på Dalane Bluesfestival med sine aller beste og mest populære låter! Paal Flaata blir av mange regnet som en av Norges aller beste vokalister, og hans fløyelsmyke vokal er som skapt for låtmaterialet som presenteres.

Vidar Johnsen

Vidar Johnsen

Dalane Bluesfestival har gleden av å presentere gullstrupen fra Haugesund i en atmosfærisk, intim setting på Konsulatet. Som publikummer får du mulighet til å sitte tett oppi artisten både foran og på begge sider av scenen.

Miss B

Miss B & The BlueCats

Miss B & The BlueCats ble dannet av godt etablerte musikere fra Jæren, januar 2012. Selv om bandet er relativt ferskt så har de allerede rukket å spille på flere bluesklubber, bluescruise og festivaler på Vestlandet, med stor suksess.

Stacy Collins

Stacie Collins

Makan til energisk dame på scenen skal du lete lenge etter. Her snakker vi en dame som mikser country og blues med en god dose Southern rock. Og dama spiller munnspill med en enorm energi og innlevelse. Bandet er alle arrangørers drøm!

Strangeplukk

Strengeplukk

Strengeplukk er eit bluegrassband beståande av jazzlinjestudentar frå Stavanger, som spelar både sjølvkomponerte låtar med tekst på dialekt og tradisjonelle bluegrasslåtar og “fiddletunes” frå statane.

Erik

Eric Slim Zahl & the South West Swingers

Eric Slim Zahl & the South West Swingers har nå for alvor inntatt Europas ulike festivalscener etter seieren i European Blues Challenge (EBC). Med sin 50-tallsrock, jump blues og boogie - og en egen evne til å engasjere og underholde publikum - sjarmerte bandet alle under finalerunden.

Big Joe Bone

Big Joe Bone

"Big Joe Bone" (A.K.A. Danny Wilson) plays what he calls "Blues-Grass" music.....a mix of Delta Blues, Bluegrass, Oldtime, Gospel and Hillbilly music utilizing his raspy vocals, hard driving harmonica rhythms, bottleneck slide guitar playing (on steel bodied resonator guitars) and finger-picking skills on 5 string banjos.....all held together by a very heavy stomping boot!

Glenn Braadland

Glenn Braadland Band

Glenn Braadland Band er et «Powerhouse» Bluesrockeband fra Stavanger, Norge. Etter årevis med higer og lyst til å rendyrke sjangeren, tok frontmannen, Glenn Braadland endelig grep og dannet sitt eget band.

Ledfoot

Tim Scott

Dette bør ingen gå glipp av, da konsertene hans er noe helt utenom det vanlige. Tim Scott var vokalist i det dett legendariske bandet The Havalinas (Electra) fra 80-tallet. Før dette var han signet til både Sire records og Geffen med solo album.

Gaffot

Gaffoot

Gaffoot er en mildt sagt eksplosiv duo som spiller skjorten av de fleste. Med Vidar på blant annet vokal, relativt uortodokse rytmeinstrumenter, tamburin og munnspill, og Jonathan på gitar, stompbox og koring, har de allerede i løpet av sitt første år satt fyr på publikum rundt i hele landet.

Daniel eriksen

Daniel Eriksen

"Fucking Awesome" - Sitat Steven Van Zandt.

Big Band

Big Band Bonanza

Vi er et musikalsk kollektiv satt sammen av ulykkelige amatører og snørrhovne semiproffer. Noen av oss turnerer veien hver helg, mens andre turnerer dusjen daglig.